Ponudba vin

Muškatni cuvée

Muškatni Cuvee je posladko, sveže vino, zorjeno v lesenih hrastovih sodih. Sestavljeno iz 70% Rumenega Muškata, 15% Belega Pinota in 15% Laškega Rizlinga. Z značilnim Muškatnim vonjem, ki takoj izda njegovo aromatično noto po bezgu, je kakovostno vino, ob katerem uživajo predvsem ljubitelji pol sladkih intenzivno aromatičnih vin.

Laški rizling

Laški rizling je sveže pol suho in suho vino, zorjeno v lesenih hrastovih sodih. Vino, ki ob prvem srečanju napove svežino in poln okus. Z nežnim sadnim vonjem , značilnim za to sorto, je to vino najboljša odločitev za vse, ki uživajo v harmoniji, dobrega okusa.

Laški rizling 1l

Laški rizling je mineralno bogato suho vino, zorjeno v lesenih hrastovih sodih. Vino, za vse ljubitelje krepkih, polnih in dolgih po-okusov. Z malenkost višjo alkoholno stopnjo in prijetnim harmoničnim okusom je to vino najboljša odločitev za vse, ki uživajo v suhih vinih. Odlična izbira za pripravo edinega pravega Štajerskega koktajla.

Darilna škatla

Posebej pripravljene , ročno izdelane lesene škatle RigoVino, iz slovenskega lesa, so idealno darilo za poslovne partnerje, prijatelje in znance ob posebni priložnosti. Lepa gesta, ki bo prejemnika očarala s finim izgledom in razvajala z bogatim okusom. Pripravimo Vam paket po vaših željah.

Odprta vina

V naši kleti je mogoče kupiti tudi odprta vina.

Rošpoh - del 60, 2351 Kamnica, Slovenija

RigoVino

RigoVino, Aleksander Rigo - Rošpoh del 60, Kamnica - info@rigovino.si - +386 40 166 963 - www.rigovino.si - Facebook - Instagram